Hobby (2015)

matkailuautot ja matkailuvaunut

Hobby matkailuautot – Tuoreita ideoita ja huipputekniikkaa

Näyttävimmät uutuudet Hobby-matkailuautoissa ovat uusi vakuuttava OPTIMA-mallisarja ja upea 30-vuotisjuhlamalli. Jokaisessa mallissa on nyt älykäs hallintapaneeli.

Alussa oli uraauurtava idea. Siitä lähtien Hobby on ollut modernien matkailuvaunujen ja matkailuautojen edelläkävijä. Olemme huolehtineet 48 vuoden ajan, että matkailusta on tullut jatkuvasti helpompaa, mukavampaa ja rennompaa. Menestyksemme salaisuus perustuu neljään periaatteeseen: suuntaa näyttävät keksinnöt, innovatiivinen tekniikka, moderni muotoilu ja suuri tekemisen ilo. Hobbyn matkailuautojen jokainen uusi sukupolvi tekee vaikutuksen varustuksellaan ja avarilla tiloillaan. Ei ihme, että Hobbyn matkailuautot ovat niin suosittuja.

Hyvä varustelu

Hobby-matkailuautoissa yhdistyvät moderni muotoilu ja käytännöllinen toimivuus. Pohjaratkaisut on käytännöllisesti sovitettu pyörillä liikkuvan matkailun yksilöllisiin tarpeisiin. Niihin kuuluvat maksimaalisen liikkumavapauden ohella älykkäästi suunniteltu asuintilan tekniikka, tunnelmavalaistus ja monet hyödylliset yksityiskohtaiset ratkaisut. Tyylikkäät muodot ja laadukas varustelu huolehtivat siitä, että tunnet olosi kotoisaksi matkoillakin.

Agentti:
Kehätien Motorcaravan Oy
|
Koskelontie 15
,
02920 Espoo
|
Mainostoimisto Redland 2014 mallisto 2013 mallisto