Hobby (2015)

matkailuautot ja matkailuvaunut

Hobby matkailuvaunut – Aina vaan paranee

Kokonaan uusi ONTOUR-sarja on suunniteltu paljon liikkuvalle harrastajalle. Kaikissa Hobby-matkailuvaunuissa on nyt entistä kehittyneempi ohjauspaneeli.

Alussa oli uraauurtava idea – ja siitä lähtien Hobby on ollut modernien matkailuvaunujen ja matkailuautojen edelläkävijä. Olemme yli 48 vuoden ajan pitäneet huolta siitä, että matkailusta on tullut koko ajan helpompaa, mukavampaa ja rentouttavampaa. Menestyksemme salaisuudella on neljä tukipilaria: Uraauurtavat keksinnöt, innovatiivinen tekniikka, moderni muotoilu ja vahva intohimo. Nämä tukipilarit ovat tehneet meistä johtavan matkailuvaunujen valmistajan koko maailmassa. Hobby-matkailuvaunujen jokainen uusi sukupolvi vakuuttaa ensiluokkaisilla vakiovarusteilla ja avaralla tilatoteutuksella. Ei ihme, että Hobby-matkailuvaunut ovat niin suosittuja!

All Inclusive –vakiovarustus

Onko sinulla korkeat vaatimukset? Hobby on siinä tapauksessa Sinulle juuri oikea, sillä Hobby-matkailuvaunussasi Sinua odottaa mukavuus – se on vakiovarusteena. Se, mikä muualla on erikseen veloitettavaa lisävarustusta, on Hobbyssa itsestään selvää vakiovarustusta.

Erikoisvarusteet toiveittesi mukaan

Hobby-matkailuvaunu on yhtä yksilöllinen kuin Sinäkin. Tarjolla on monia erikoisvarusteita – aivan makusi ja yksilöllisten vaatimustesi mukaisesti, kuten LCD-näyttöllä varustettu Hobby CI-BUS-ohjausyksikkö, WLAN-ohjaus, 12V-sähköpaketti ja moderni akkuvarustus, Hobby Soundsystem -äänijärjestelmä ja lattialämmitys.

Agentti:
Kehätien Motorcaravan Oy
|
Koskelontie 15
,
02920 Espoo
|
Mainostoimisto Redland 2014 mallisto 2013 mallisto